HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Import – Τεύχος 42 – Περιεχόμενα

Import
Τεύχος 42

Editorial
Editorial

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα φθάσει στο τραπέζι σας με τα ελληνικά προϊόντα εποχής. Αρκετά πια με την άνοστη ντοματούλα του καλοκαιριού, τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες κατάψυξης.


Elviart – Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων
Elviart - Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων

Από το 1952 μέχρι και σήμερα η Elviart έχει αυξήσει την γκάμα των προϊόντων της στα αρτοσκευάσματα, έχει επεκταθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει εκσυγχρονίσει την εταιρική της ταυτότητα, έχει διεισδύσει σε όλες τις σύγχρονες αγορές…


Wine people: Klaus Herrmann
Wine people: Klaus Herrmann
Η συνάντηση με τον γερμανό οινοδημοσιογράφο Klaus Herrmann είναι πάντοτε μία ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά και επικοδομητική εμπειρία…


Πρόσωπα: Σπύρος Χριστοδούλου
Πρόσωπα: Σπύρος Χριστοδούλου
Όλοι έχουν να λένε καλά λόγια για τον κ. Σπύρο Χριστοδούλου, που εκτός από ιδιοκτήτης του «Παλλάς Αθηνά» είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε τους μεζέδες στην ελληνική γαστρονομία της Γερμανίας και έκανε το εστιατόριό του σχολείο για τη νέα γενιά γαστρονόμων και μαγείρων…


Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα CLASSIC & MODERN
Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα CLASSIC & MODERN

Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα έχει κάθε λόγο να είναι πάντα επίκαιρη και στην πρώτη θέση στην παγκόσμια γαστρονομία, όταν αποκτά νέα εικόνα στο πιάτο με τη βοήθεια των σεφ…


Δοκιμάζοντας Ασύρτικο και Chardonnay
Δοκιμάζοντας Ασύρτικο και Chardonnay
Δύο από τις πιο διάσημες ποικιλίες μπαίνουν στα ποτήρια των δοκιμαστών και δίνουν τα αποτελέσματα σε μερικά από τα καλύτερα κρασιά που κυκλοφορούν στην ελληνική και διεθνή αγορά.


Οινικές διαδρομές: Θηβαϊκή Γη
Οινικές διαδρομές: Θηβαϊκή Γη

Η περιοχή της Βοιωτίας αν και έχει μακρά παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια, μέχρι πρόσφατα είχε συνδεθεί με την παραγωγή κρασιών τύπου ρετσίνας. Σήμερα πλέον, νέοι οινοπαραγωγοί τολμούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να αναδείξουν τον οινικό πλούτο και τις δυνατότητες της περιοχής.


Η τέχνη της δημιουργίας
Η τέχνη της δημιουργίας

Τρεις καταξιωμένοι σεφ από τη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν την στήλη μαγειρικής αυτού του τεύχους.
Ελληνικά προϊόντα:
Κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
Ελληνικά προϊόντα: Κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

Από την Κατερίνα Νικολακούλη

Γεύση – ανάμνηση η κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, γιατί πάντα θα θυμόμαστε την πανέμορφη Φλώρινα, τα καλοκαίρια στο χωριό, το βάζο με αυτές που ετοιμάζει η μαμά, τις σαλάτες με τα ουζάκια…


Ολυμπιάδα γεύσεων
Ολυμπιάδα γεύσεων

Τη δική τους ολυμπιακή ομάδα δημιουργούν τα μέλη του Chefs Club Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους στο εξωτερικό. Ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός, η συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις και η προώθηση της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.


Cardhu γεύσεις – Ελληνική κουζίνα
Cardhu γεύσεις

Γεύσεις ελληνικές, ενίοτε μεσογειακές και με ανατολίτικη επιρροή συνθέτουν το προφίλ του εστιατορίου «Cardhu Γεύσεις». Η φιλοσοφία λειτουργίας του στηρίζεται στις αυθεντικές γεύσεις σε μια επιτυχημένη συνταγή χώρων εστίασης που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια.


Ελληνικά εστιατόρια στη ΓερμανίαΗλίας Νικολάου
Με ονόματα από την Ελλάδα, τους αρχαίους τόπους ή και τους δώδεκα Θεούς, η ελληνική γαστρονομία συνεχίζει να αντιπροσωπεύεται στο εξωτερικό από εστιατόρια, που «έχτισαν» με κόπο εκατοντάδες Έλληνες που βρέθηκαν εδώ.


Σύγχρονη Κουζίνα: Κρύα πιάτα με κροκέτες
Κρύα πιάτα με κροκέτες

Cafe bar – restaurant, bistro ή μοντέρνο εστιατόριο, τα κρύα πιάτα με κροκέτες αποτελούν πάντα την καλύτερη λύση για να δημιουργήσετε σύγχρονη κουζίνα και να εμπλουτίσετε γρήγορα και απλά την κάρτα της επιχείρησης σας. Διαβάστε τις προτάσεις του σεφ Στέλιου Ιωαννίδη.


Ταξίδι: Πήλιο
Ταξίδι: Πήλιο

Το Πήλιο της Μαγνησίας είναι ένας από τους πιο διαχρονικούς προορισμούς για ταξίδια μέσα στο χειμώνα.


Ενιαίο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση εξαγωγών
Ενιαίο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση εξαγωγών

Με συνεχείς αιτήσεις σε φορείς και υπουργεία, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ζητάει από το κράτος την ουσιαστική ενίσχυση των εξαγωγών για να αντιστραφεί επιτέλους το αρνητικό κλίμα που επικρατεί…


Η εκπαίδευση του προσωπικού στους χώρους εστίασης
Η σημασία του concept για την επιτυχημένη πορεία

Γράφει ο Γιώργος Ξυπολιτάς

Η εκπαίδευση δίνει στους υπαλλήλους τη γνώση και την ικανότητα να βοηθούν την επιχείρηση να λειτουργήσει στο πιο αποτελεσματικό της επίπεδο.

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας και επιλέξτε Εγγραφή ή Διαγραφή για το Newsletter της Newline
Εγγραφή
Διαγραφή
*

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΤΕΥΧΗ

Sorbet 32
Sorbet 32

Import 45
Import 45

Greek-Style Summer 2007
Greek-Style Summer 2007

Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2009
Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2009
Oinothiki 2009
Oinothiki 2009
*

Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr