HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Import – Τεύχος 30 – Περιεχόμενα

Editorial

Έχουμε καταλήξει ότι η περίοδος του Φθινοπώρου, είναι μια εποχή ανασυγκρότησης, μια εποχή που δραστηριοποιούμαστε και μια εποχή που μας ετοιμάζει για μια ολόκληρη “παραγωγική” χρονιά. Η εποχή του Φθινοπώρου, είναι απόλυτα εναρμονισμένη και με την αμπελουργική εποχή που δίνει τη δική της γευστική πινελιά σ΄αυτή τη περίοδο…
Περισσότερα...

Terra Creta S.A.

Terra Creta S.A. Terra Creta… Βήματα μπροστά. Σ΄ αυτή τη φράση εμπεριέχεται όλη η φιλοσοφία της Terra Creta SA, μιας εταιρείας που έχει σαν σκοπό της, την τυποποίηση του καλύτερου φυσικού χυμού ελιάς. Ένα εξαιρετικό προϊόν, από μια εξαιρετική πρώτη ύλη, που προσφέρει η φύση της βορειοδυτικής Κρήτης.
Περισσότερα...

ΜΕΒΓΑΛ – 50 χρόνια ισχυρή παρουσία στην γαλακτοβιομηχανία

ΜΕΒΓΑΛ Πενήντα χρόνια και πλέον, η ΜΕΒΓΑΛ, δραστηριοποιείται στην ελληνική γαλακτοβιομηχανία. Από τη μικρή μονάδα διανομής φρέσκου γάλακτος του 50, μέχρι τη σημερινή, εξελιγμένη σύγχρονη Βιομηχανική μονάδα, η διαδρομή της επιχείρησης είναι γεμάτη με στάδια και σταθμούς δυναμικής πορείας. Σήμερα κατέχει την 3η θέση στον κλάδο βιομηχανικών γαλακτοκομικών προϊόντων και η παραγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται συνεχώς σε νέα προϊόντα, ισχυροποιώντας την, στον κλάδο των Βιομηχανιών τροφίμων.
Περισσότερα...

Η executive κουζίνα στην Ελλάδα

Τα επιτεύγματα, της ελληνικής “υψηλής” μαγειρικής τέχνης, που επάξια καταλαμβάνει μια εξέχουσα θέση στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, καταδεικνύουμε μέσα από ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες, διακεκριμένων ελλήνων Chef. Η παρουσία και η προσφορά τους στον τομέα αυτό, εμπλουτίζει με αξιόλογο τρόπο το περιεχόμενο της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και ισχυροποιεί την εθνική, γαστρονομική μας ταυτότητα.
Περισσότερα...

Γευστικό Σαλόνι 2005 – HAUSMESSE MIKROULIS

Γευστικό Σαλόνι 2005 - HAUSMESSE MIKROULISΣτο Ανόβερο, με πρωτοβουλία της εισαγωγικής MIKROULIS GMBH, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, μια εκδήλωση που προάγει την ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες, προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα και κυρίως προσφέρει ενημέρωση στους έλληνες της Γερμανίας που ασχολούνται με την μαζική εστίαση.
Περισσότερα...

Το πρώτο συνέδριο ελληνικού οίνου στο Μέτσοβο

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), ξεκίνησε τον αγώνα του «ξεκαθαρίσματος» του ζητήματος που λέγεται ελληνικό κρασί. Με βούληση, λόγο και έργο, συσπειρώνει όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του κρασιού, με στόχο τη άμεση δράση, γνωρίζοντας ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί…
Περισσότερα...

Ελληνικό εστιατόριο – το παρόν και το μέλλον

Ελληνικό εστιατόριοΤο Import στα πλαίσια της συνεργασίας της με την εταιρεία επισιτιστικών συμβουλών «Εστιάζω Plus», συνεχίζει τη δημοσίευση άρθρων σχετικών με το ελληνικό εστιατόριο, με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τους εστιάτορες και τις επιχειρήσεις τους.
Περισσότερα...

Anuga 2005 – ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ

Anuga 2005Η Διεθνής Εκθεση ANUGA που διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο Μessegelaende στην Κολωνία της Γερμανίας, αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο εκθεσιακό γεγονός παγκοσμίου κύρους.
Περισσότερα...

Ελαιόλαδο: Ο ομφάλιος λώρος που μας συνδέει με τις ελληνικές γεύσεις

ΕλαιόλαδοΤρεις μαγικές τροφές φαίνεται ότι απετέλεσαν τη βάση της κουζίνας των ελλήνων, οι οποίες και συγκεντρώνουν, αιώνες τώρα, την προτίμηση των κατοίκων τούτης της χώρας: «Ο ΣΙΤΟΣ, Ο ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΝ»
από την Μυρσίνη Λαμπράκη
Περισσότερα...

Μυροβίλι

ΜυροβίλιΈνας ευχάριστος και άνετος χώρος που προδιαθέτει θετικά με την αισθητική του εικόνα και δίνει την προοπτική για τη γευστική υπεροχή του. Το «Μυροβίλι» είναι ένα παράδειγμα μιας υγιούς επιχείρησης, που καθημερινά κερδίζει έδαφος, προσφέροντας ποιότητα, γεύση και επαγγελματισμό.
Περισσότερα...

Τσίπουρο, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “GRAPPA”

Τσίπουρο, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ H τυποποιημένη παραγωγή του τσίπουρου, αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Tο τσίπουρο εξελίσσεται σε εθνικό ποτό, μετά το ούζο. Είναι πλέον καιρός, να το στηρίξουμε, να το προωθήσουμε και να το κάνουμε γνωστό, γιατί εκτός από το ότι είναι ένα ποιοτικό απόσταγμα, είναι και ένα ανταγωνιστικό ελληνικό προϊόν.
Περισσότερα...

Τα ελληνικά προϊόντα στη Γερμανία και την ευρύτερη Ευρωπαϊκή αγορά

Ηλίας Νικολάουτου Ηλία Νικολάου
Σε πολύ καλό δρόμο, βρίσκονται τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες…
Περισσότερα...


Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr