HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Sorbet – Τεύχος 32 – Περιεχόμενα

Sorbet
ΤΕΥΧΟΣ 32

Editorial
Editorial

Επιστροφή στην απλότητα


Συνέντευξη: Βασίλης Καλλίδης
Συνέντευξη: Βασίλης Καλλίδης

Φιλικός, ιδιαίτερα ομιλητικός, με χιούμορ, ξέρει τι θέλει κι αυτό είναι να δημιουργεί καλό φαγητό εύκολα, αλλά με τα πιο φρέσκα υλικά.


Γευστικό αφιέρωμα: Τυρί – ένας μπαλαντέρ στο τραπέζι
Τυρί

Ο Σαρλ Ντε Γκολ είχε πει κάποτε πως είναι αδύνατον να κυβερνήσει κανείς μια χώρα με 365 διαφορετικά είδη τυριού. Στην πραγματικότητα τα τυριά στην Γαλλία, ξεπερνούν τα 1000…


Περί ορέξεως – Καλή… ψαριά
Περί ορέξεως - Καλή… ψαριά

Έξι πιάτα με θέμα το ψάρι δημιουργεί ο σεφ του Polis Convention Center, Γιώργος Παπαρασκευάς.


Wine people: Κωνσταντίνος Λαζαράκης
Κωνσταντίνος Λαζαράκης
Αγάπησε την μουσική, αλλά η περιέργειά του, τον οδήγησε στο κρασί, από το οποίο μαγεύτηκε. Ευτυχώς, διότι διαθέτει το ταλέντο να μεταβιβάζει αυτή την μαγεία…


Εκδήλωση: Επιχειρηματικές συναντήσεις με στόχο τις εξαγωγές
Επιχειρηματικές συναντήσεις

Περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις ελλήνων εξαγωγέων με εισαγωγείς από Ινδία, ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία και Ουκρανία…


Παρουσίαση: Hellenic Gyros
Hellenic Gyros

Δημιουργήθηκε το 2001 και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα κρέατος…


Μάθημα μαγειρικής: Γαύρος μαριναρισμένος
Μάθημα μαγειρικής: Γαύρος μαριναρισμένος

Ο απόλυτος μεζές για ούζο, τσίπουρο ή και λευκό κρασάκι…


Ζαχαροπλαστική: Δροσερά γλυκά με γιαούρτι
Ζαχαροπλαστική: Δροσερά γλυκά με γιαούρτι

Δε θα σας δροσίσουν απλώς, θα σας γλυκάνουν κιόλας…

Στήλες

• Εδώδιμα και εποχιακά
• prisma – το ελιξίριο της μακροζωίας
• ΟινοScope – Κρασιά στο οινοσκόπιο του οινολόγου Ανέστη Χαϊτίδη
• emporio


Γευστική δοκιμή: Σπάνιες λευκές ελληνικές ποικιλίες
Γευστική δοκιμή

Παρ’ ότι, κρίνοντας από την γεωγραφική της θέση, η Ελλάδα θα χαρακτηρίζονταν χώρα κόκκινου κρασιού, ωστόσο στην πραγματικότητα η δύναμή της βρίσκεται στα λευκά της κρασιά….


Υγεία και διατροφή: Το μαύρισμα περνάει από το στομάχι
Το μαύρισμα περνάει από το στομάχι
Καλοκαιράκι και το βλέμμα όλων μας είναι στραμμένο στις παραλίες, τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και πως θα αποκτήσουμε χρυσαφένιο χρώμα στο σώμα μας, χωρίς να βλάψουμε την υγεία μας. Η απάντηση είναι στην διατροφή και στο άρθρο που ακολουθεί…


Coffee time: Summer is Freddo
Coffee time: Summer is Freddo

Τα ροφήματα το καλοκαίρι είναι δροσερά και λίγο γλυκά, σαν την ανάμνηση των διακοπών και της χαλαρότητας!


Bar tender: Η Κούβα στο ποτήρι σας
Η Κούβα στο ποτήρι σας

Στη Θεσσαλονίκη, «Ηabanera» σημαίνει το μοναδικό caribbean bar-restaurant της πόλης, για να πιείτε εξωτικά κοκτέιλ και να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις. Τα κοκτέιλ ετοιμάζει ο Αστέριος Μοχάμεντ…


advertorial: Aldi Hellas
Aldi Hellas

Το όνομα «Aldi» αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές διεθνώς. Η ανοδική πορεία της εταιρίας ταυτίζεται με την αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα και τις σταθερά προνομιακές τιμές για όλα τα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το κρασί…


Εστία-ζω: Συστήματα παραγγελιοληψίας
Συστήματα παραγγελιοληψίας

Τέρμα στα μπλοκάκια και τα προϊστορικά τεφτέρια. Κάθε εστιατόριο ή χώρος εστίασης, που θέλει να χαρακτηρίζεται σύγχρονος, πρέπει να διαθέτει σύγχρονα συστήματα παραγγελιοληψίας…


wine bar: Feudi di San Gregorio
Συστήματα παραγγελιοληψίας

Έχει φινέτσα, εξαιρετική αισθητική, 100% ποιότητα και εύχομαι να δω σύντομα τέτοιους χώρους και στην Ελλάδα…


Στράτος Παπαθεοδώρου
Στράτος Παπαθεοδώρου
Έχει ένα τεράστιο υπόβαθρο στον χώρο του επισιτισμού, γεγονός που του επιτρέπει να «παραβιάζει» με επιτυχία τους κανόνες οινοχοΐας.

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας και επιλέξτε Εγγραφή ή Διαγραφή για το Newsletter της Newline
Εγγραφή
Διαγραφή
*

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΤΕΥΧΗ

Sorbet 32
Sorbet 32

Import 45
Import 45

Greek-Style Summer 2007
Greek-Style Summer 2007

Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2009
Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2009
Oinothiki 2009
Oinothiki 2009
*

Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr