HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Μάθημα μαγειρικής: Γαύρος μαριναρισμένος

του σεφ Ηρακλή Ασπρίδη

Ο απόλυτος μεζές για ούζο, τσίπουρο ή και λευκό κρασάκι είναι αναμφίβολα τα μικρά ψαράκια, που όταν μείνουν στην μαρινάδα τους για πολλές μέρες, γίνονται αλμυρά και πικάντικα! Η διαδικασία για να φτιάξετε μαριναρισμένο γαύρο είναι πολύ απλή και εύκολη. Έτσι θα έχετε πάντα έναν έτοιμο μεζέ στο ψυγείο σας για να σερβίρετε.
Γαύρος μαριναρισμένος


Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr