HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Sorbet

Ζήστε την πιο απολαυστική γαστρονομική εμπειρία μέσα από τις δραστηριότητες του περιοδικού Sorbet!

SorbetΓνωρίστε μας καλύτερα. 10 απαντήσεις σας λύνουν όλες τις απορίες για το περιοδικό Sorbet και τις δραστηριότητές του.

Εμείς πιστεύουμε ότι η κουζίνα και το κρασί, είναι ότι πιο πολύτιμο διαθέτει αυτή η χώρα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τα υποστηρίζουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Τι σημαίνει Sorbet;

Στη γαλλική γλώσσα, είναι είδος παγωτού με ξεχωριστή, απαλή υφή (γρανίτα), αλλά στο χώρο του περιοδικού τύπου είναι το πρώτο μηνιαίο γαστρονομικό περιοδικό της Θεσσαλονίκης, που διανέμεται δωρεάν από 151 σημεία της πόλης. Στην υπόλοιπη χώρα αποστέλλεται συνδρομητικά. Επίσης αποστέλλεται ονομαστικά στους επιχειρηματίες όλων των επαγγελμάτων, στα καταστήματα, σε χώρους μαζικής εστίασης, στα ξενοδοχεία, σε κάβες και wine bars.

Τι μπορώ να διαβάσω στις σελίδες του;

Η θεματολογία του είναι πλούσια και περιεκτική, εστιάζοντας στη γαστρονομία και το κρασί. Θα βρείτε θέματα, άρθρα και ρεπορτάζ, όπως, συνταγές μαγειρικής, executive κουζίνα, αποτελέσματα γευστικών δοκιμών κρασιού, συνεντεύξεις προσώπων, τουριστικά αφιερώματα, μικρά μυστικά κουζίνας, ρεπορτάζ αγοράς, παρουσιάσεις cafe – bar & restaurants, συμβουλές υγιεινής διατροφής, γευστικά αφιερώματα, ένα πλήρη οδηγό διασκέδασης και άλλα πολλά θέματα.

Τι είναι το Sorbet Wine School;

Είναι το σχολείο μύησης των οινόφιλων στα μυστικά του κρασιού. Περιλαμβάνει τρεις τάξεις, οι οποίες διδάσκονται μέσα σε διάστημα τριών μηνών και περιλαμβάνουν τις ενότητες: μαθήματα αμπελουργίας και οινολογίας, γευστική περιήγηση στα ελληνικά κρασιά και γευστική περιήγηση στον παγκόσμιο αμπελώνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον οινολόγο του περιοδικού, στον ειδικό χώρο γευσιγνωσίας και μαθημάτων μαγειρικής του περιοδικού Sorbet. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα πάντα γύρω από το κρασί μέσα από γευστικές δοκιμές κρασιών. Παρακολουθούν τα μαθήματά με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σε video wall, ενώ κάθε φορά τους δίνονται γραπτές σημειώσεις.

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους οινόφιλους που αγαπούν το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, καθώς και στους επαγγελματίες του χώρου (chef, σερβιτόρους, υπεύθυνους catering, κτλ.).

Τι είναι τα Wine- Events;

SorbetΕίναι θεματικές εκδηλώσεις για τα μέλη του Sorbet Wine School, αλλά και για όλους τους αναγνώστες του περιοδικού. Το περιοδικό διοργανώνει κατά καιρούς εκδηλώσεις με διάφορα γευστικά θέματα, αλλά και οινικές εξορμήσεις, σε αμπελώνες και κτήματα της χώρας, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Τι είναι οι γευστικές δοκιμές;

SorbetΗ επιθυμία των αναγνωστών μας και των μελών του Sorbet Wine School, για περισσότερη οινική πληροφόρηση, μας οδήγησαν στην απόφαση να εντάξουμε στην ύλη των περιοδικών και μία γευστική δοκιμή κρασιών. Έτσι, κάθε μήνα πραγματοποιείται μία θεματική γευστική δοκιμή κρασιών. Έγκριτοι γευσιγνώστες, οινολόγοι και οινοχόοι αξιολογούν τα κρασιά τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τον οινοπαραγωγό, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη κατάσταση του κρασιού, την ελευθερία να αποφασίσει ο παραγωγός για τη συμμετοχή του, αλλά και την εξασφάλιση του δικαιώματος της συμμετοχής όλων των παραγωγών.

Πως μπορώ να συμμετέχω σε αυτές;

SorbetΣτο εξής, οι οινόφιλοι της πόλης έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν τα ελληνικά κρασιά, στις ανοιχτές γευστικές δοκιμές που πραγματοποιούνται στο roof restaurant του ξενοδοχείου «Νεφέλη», στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη είσοδο. Οι απλοί πολίτες- γευσιγνώστες θα αξιολογούν τα κρασιά με την βοήθεια ειδικών, διπλότυπων εντύπων που θα τους δίνονται κατά την είσοδο τους στo χώρο της εκδήλωσης.

Οι εκδήλωσεις γευσιγνωσίας του περιοδικού Sorbet, πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα (ημέρα Τετάρτη), με διαφορετική θεματική ενότητα κάθε φορά, και ώρα 19:30- 22:00, στο πανέμορφο και πρόσφατα ανακαινισμένο roof restaurant, του ξενοδοχείου «Νεφέλη».

Τι είναι το Sorbet Cook School;

SorbetΤο Κέντρο Σεμιναρίων Μαγειρικής Sorbet Cook School, πραγματοποιεί μια σειρά σεμιναρίων (κάθε φορά με διαφορετική γευστική ενότητα), που στόχο έχουν την αναβάθμιση τόσο των καθημερινών γαστρονομικών απολαύσεων, όσο και των ξεχωριστών εορταστικών στιγμών, για όλους εσάς που είστε ερωτευμένοι με τη μαγειρική ή θέλετε να βελτιωθείτε στη δουλειά σας. Στην ανοιχτή, σύγχρονη κουζίνα του, γνωστοί σεφ και καθηγητές μαγειρικής τέχνης σας μυούν στα μυστικά της γεύσης. Η διάρκεια κάθε συνάντησης είναι περίπου τρεις ώρες και περιλαμβάνει θεωρητική ανάλυση του προγράμματος της ημέρας και εκτέλεση των συνταγών, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού.

Πώς μπορώ να παίρνω το περιοδικό στο σπίτι ή την επιχείρησή μου;

Γίνετε συνδρομητές, καταβάλοντας μόνο τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής, τα οποία θα αποπληρώσετε στον διανομέα. Για να έχετε τα πρώτα έξι τεύχη στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας, θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο 12€. Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι, που θα βρείτε μέσα σε κάθε τεύχος του περιοδικού. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε τηλεφωνικά στο Τμήμα Συνδρομών, τηλ. 2310- 537292, 521854, ή αποστέλλοντας τα στοιχεία σας στο e-mail: newline2@otenet.gr . Οι συνδρομητές του Sorbet θα ανήκουν στο Fun Club του περιοδικού, στο οποίο θα είναι πάντα σε προτεραιότητα σε κάθε είδους εκδηλώσεις, προσφορές, δώρα, εκδρομές κ.λ.π.

Που μπορώ να απευθυνθώ για να δηλώσω συμμετοχή για τις διάφορες δραστηριότητες;

Επικοινωνήστε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τη γραμματεία του περιοδικού Sorbet, στα τηλέφωνα 2310- 537292, 521854 κι αυτή θα σας ενημερώσει για οποιοδήποτε δραστηριότητα του περιοδικού Sorbet σας ενδιαφέρει. Ακόμη, μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σας, στο e-mail: newline2@otenet.gr ή με fax. στο 2310-537511. Επικεφτείτε την ιστοσελίδα www.sorbet.gr, για να διαβάσετε ηλεκτρονικά το περιοδικό και να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες εκδόσεις του ομίλου NEW LINE.


Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr