HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Import – Τεύχος 34 – Περιεχόμενα

Συνταγές με πατάτα
Μαγειρεύει ο Χρήστος Άτσιος, chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Le Gourmet»



Πατατοσαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά και σάλτσα βινεγκρέτ



Πατάτες αλα κρέμ με μουστάρδα Dijon και σκόρδο



Πατάτες γεμιστές με ανάμεικτα λαχανικά και κατσικίσιο τυρί γκρατινέ



Τάρτα με πουρέ πατάτας, μπέικον, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί



Πατάτες με ανανά, καπνιστό σολομό, γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα



Αρνίσια παϊδάκια φούρνου με πατάτες rosti, πράσινο πουρέ και σάλτσα σταφίδας με porto
Import 34 – Editorial
Το φθινόπωρο μπήκε με διάθεση να δοκιμάσουμε καινούριες γεύσεις, αλλά και «συνταγές» για μια επιτυχημένη γαστρονομική χρονιά. Αυτήν την όρεξη για εξερεύνηση των γαστρονομικών πειρασμών θα ανακαλύψετε μέσα από τις παρακάτω σελίδες.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Μινέρβα – ελαιουργική
Μινέρβα - ελαιουργική

Η «ΜΙΝΕΡΒΑ» είναι ένας μοναδικός οργανισμός που προσεκτικά διατηρεί τις αξίες και τα χαρακτηριστικά μιας «οικογενειακής» επιχείρησης. Εδώ και 100 χρόνια, τώρα πιστή στα υψηλά διατροφικά πρότυπα με τα οποία μεγάλωσαν τέσσερις γενεές Ελλήνων, συνεχίζει να επιλέγει από την φύση τους πιο αγνούς και ποιοτικούς καρπούς προσφέροντας στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα για μια ισορροπημένη διατροφή γεμάτη γεύση και υγεία.
Πασχάλης ΜατσουλιάδηςΠασχάλης Ματσουλιάδης – Δ/ΝΤΗΣ Ο.Τ.ΕΚ.
Συνέντευξη στην Κατερίνα Νικολακούλη

Με πολύχρονη πείρα στο χώρο του τουρισμού, της μαγειρικής και της εστίασης από τη θέση του διευθυντή του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη, ο Πασχάλης Ματσουλιάδης μεταδίδει τις γνώσεις τους όχι μόνο στους σπουδαστές του, αλλά και στους αναγνώστες του περιοδικού Import. Λατρεύει την ελληνική κουζίνα, την υπηρετεί πιστά και υποστηρίζει ότι με τις γνώσεις που παρέχουμε στους Έλληνες chef, oι Γάλλοι και οι Ιταλοί συνάδελφοί τους, αποτελούν απλώς παρελθόν στην διεθνή γαστρονομική αγορά…

Τα λευκά Ο.Π.Α.Π. της Ελλάδας
Για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, η στήλη σας υποδέχεται με ένα αγαπημένο κρασί, το λευκό Ο.Π.Α.Π. Δοκιμάσαμε διάφορες ποικιλίες μέσα στο καλοκαίρι και σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά, για να ξέρετε κι εσείς τι πίνετε.
Οινοποιείο Α. ΣώκουΟινοποιείο Α. Σώκου
Τα 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κρασιού και η αγάπη του γι’ αυτόν τον αγαπημένο καρπό της γης, που η καλλιέργεια του κρατάει από την αρχαία Ελλάδα, οδήγησαν τον Ανδρέα Σώκο στη δημιουργία ελληνικών κρασιών, με αξιόλογη πορεία στην ελληνική και διεθνή αγορά.
KIRKEBY CHEESE EXPORT2o Σεμινάριο Τυροκομίας – KIRKEBY CHEESE EXPORT
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της εταιρείας Kirkeby Cheese Export, αποτελούν πλέον για τους Έλληνες εισαγωγείς ανά την Ευρώπη θεσμό και γι’ αυτό εξάλλου διανύουν κάθε φορά πολλά χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά στους ανθρώπους της, οι οποίοι δίνουν μαθήματα πραγματικής φιλοξενίας.
Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα ΑΠO ΤΟΥΣ CHEFS & THE CITY
Συνταγές που μάθαμε από τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας, φτιαγμένες με μεράκι και με τα πιο πλούσια αγνά υλικά, το ελαιόλαδο, το κρέας, το ψάρι, το τυρί και το διακριτικό άρωμα φρέσκων λαχανικών και αρωματικών φυτών.



Ντοματοκεφτέδες



Μανιτάρια στιφάδο



Σπεντζοφάι



Χοιρινό με κάστανα



Χαμαλιά
Ψαροταβέρνα
Πανόραμα

Πανόραμα - Ψαροταβέρνα

Η επιτυχία μίας αυθεντικής ψαροταβέρνας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, συνοψίζεται σε τέσσερα στοιχεία: καθημερινά φρέσκο ψάρι, καλομαγειρεμένα θαλασσινά, σωστή εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές!
Το Ελληνικό εστιατόριο και ο χαρακτήρας του
Ηλίας Νικολάου

από τον Ηλία Νικολάου
Σε μια εποχή που το ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία έχει ολοκληρώσει τον α΄ κύκλο ζωής με τον χαρακτήρα και το προσωπικό του στιλ και πάνω στην αλλαγή του αντιμετωπίζει τη δική του κρίση, ο εισαγωγέας ελληνικών τροφίμων Ηλίας Νικολάου, επιχειρεί να τονίσει τον μοναδικό χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας και σας συμβουλεύει με απλά λόγια, για να επανακάμψετε την επιχείρηση σας.
Η πρόβλεψη ως μέσο κερδοφορίας
Γράφει ο Γιώργος Ξυπολιτάς

Σύμφωνα με την κοινή γνώμη στο χώρο των επιχειρήσεων, η πρόβλεψη είναι το καλύτερο μέσο για να οδηγηθεί κανείς στον έλεγχο των εξόδων της επιχείρησής του και στη βελτίωση της κερδοφορίας της. Η εταιρεία επισιτιστικών συμβούλων «Εστιάζω Plus» μας αναλύει πως μπορεί να επιτευχθεί αυτή η πρόβλεψη για να υπάρξει η επιθυμητή θετική πορεία.

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας και επιλέξτε Εγγραφή ή Διαγραφή για το Newsletter της Newline
Εγγραφή
Διαγραφή
*

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΤΕΥΧΗ

Sorbet 32
Sorbet 32

Import 45
Import 45

Greek-Style Summer 2007
Greek-Style Summer 2007

Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2009
Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2009
Oinothiki 2009
Oinothiki 2009
*

Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr