HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Cocktail: Πίσω απο τη μπάρα

Σερβίρει ο Χρήστος Ραγκάτσης.

SOLD OUT Χρήστος ΡαγκάτσηςΣτη διαδρομή του, χρώματα και γεύσεις από το Hyatt της Αυστραλίας μέχρι το ξακουστό Franco’s Bar στη Σαντορίνη και σαν τελευταία στάση τα Astra της Μυκόνου.
Top επαγγελματική στιγμή όταν σερβίριζε τον Tom Cruise σε ένα Gala στο Hyatt της Αυστραλίας, παρέα με τη Naomi και την Claudia Shiffer.
Πιστεύει ότι όνειρο του κάθε μπάρμαν είναι να αποκτήσει το δικό του στέκι και ότι υπάρχουν ελάχιστοι καλοί επαγγελματίες πλέον.
Προτείνει cocktail σαμπάνιας γιατί προσδίδουν glam και φινέτσα σε κάθε στιγμή.
Παρουσιάζει Cocktail με βάση την σαμπάνια.

MARIA KALAS (After dinner)

MARIA KALASGlass: τουλίπα

Μισό μέρος Brandy
1 μέρος apricot brandy Liquer
Συμπληρώνουμε
με σαμπάνια C.A.I.R.

Γαρνίρουμε με… φαντασία

Comment: Ιδανικό ηλιοβασίλεμα

CLOBER (Aperitif)

CLOBERGlass: flute

Μισή μπανάνα
1 μέρος χυμό λεμονιού
1 μέρος χυμό μπανάνας
Συμπληρώνουμε
με σαμπάνια C.A.I.R.

Comment: Εξωτική γεύση!

LONDON (Aperitif)

LONDONGlass: flute

2 φράουλες
1 μέρος Creme de fraise
Ξύσμα λεμονιού
Συμπληρώνουμε
με σαμπάνια C.A.I.R.

Comment: Οι Λονδρέζοι φημίζονται για τη φινέτσα στα cocktail. Εδώ το αποδεικνύουν.

MIMOSA (Morning Glam)

MIMOSAGlass: τουλίπα

2 μέρη χυμό πορτοκάλι
Συμπληρώνουμε
με σαμπάνια C.A.I.R.

Γαρνίρουμε με πορτοκάλι

Comment: Breakfast in the Tiffany’s

KIR ROYAL (Aperitif)

KIR ROYALGlass: flute

1 μέρος Creme de cassis
Συμπληρώνουμε με σαμπάνια C.A.I.R.

Comment: All time classic

GOLDEN LADY (After dinner)

GOLDEN LADYGlass: flute

1 μέρος χυμό πορτοκάλι
1 μέρος Grand Marnier κίτρινο
Συμπληρώνουμε
με σαμπάνια C.A.I.R

Comment: Top in Miami beach


Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr