HOMEΠΡΟΦΙΛSORBETΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

SORBET

Οδηγός Κάβας Οδηγός Διασκέδασης Αρχείο Τευχών

IMPORT GR

Άρθρα Πρόσωπα Συνταγές Αρχείο Τευχών

IMPORT DE

Artikel Interviews Rezepte ---

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

politispress.gr ---

Ελληνικός Γύρος A.E.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νικολακούλη

Ο ελληνικός γύρος αποτελεί μια αυθεντική ελληνική πρόταση για το χώρο της μαζικής εστίασης. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι καταναλωτές τον προτιμούν από την πρώτη ημέρα που περιλήφθηκε στις διατροφικές τους συνήθειες. Αποτελεί μια νόστιμη επιλογή για κύριο πιάτο ή κολατσιό και είναι αγαπητό από μικρούς και μεγάλους. Η εταιρεία «Ελληνικός Γύρος» επέλεξε το καλύτερο φρέσκο κρέας και δημιούργησε προϊόντα γύρου ποιότητας για να απολαμβάνετε εσείς την μοναδικότητα της γευστικής αυτής παράδοσης.

Ελληνικός Γύρος A.E.

Ελληνικός Γύρος A.E.Η εταιρεία «Ελληνικός Γύρος» δημιουργήθηκε το 2001 από επενδυτές ήδη καταξιωμένους και γνωστούς στο χώρο των τροφίμων και του κρέατος. Εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί στις νέες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, σε ένα από τα τελειότερα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων κρέατος.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως γύρο, σουβλάκι και μπιφτέκια, υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας την παραδοσιακή ελληνική γεύση. Με πραγματικό μεράκι αλλά και προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της, όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία εφαρμόζει πιστά τις πιο σύγχρονες και υγιεινές μεθόδους παραγωγής για να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα κρέατος στον καταναλωτή με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις γεύσης. Σήμερα προμηθεύει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω εταιρειών διανομής τροφίμων και όλη την ελληνική επαρχία μέσω αντιπροσώπων της.

Άριστη πρώτη ύλη και ποιοτικός έλεγχος

Η εταιρεία χρησιμοποιεί φρέσκα κρέατα από συγκεκριμένους, ειδικά επιλεγμένους προμηθευτές και σφαγεία, ώστε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου να παράγεται σταθερά το ίδιο άριστο προϊόν. Όλα τα στάδια της παραγωγής καταγράφονται συστηματικά και παρακολουθούνται στενά, ώστε να καταγράφεται με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια για όλα τα προϊόντα, όπως για παράδειγμα ποια ακριβώς υλικά και ποιες μηχανές παραγωγής χρησιμοποιήθηκαν, ποιοι άνθρωποι εργάστηκαν για την παραγωγή κ.λ.π. Έτσι συλλέγονται τα στοιχεία που αναγράφονται στο τελικό προϊόν ως παρτίδα παραγωγής και αρχειοθετούνται όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Χάρη στην αυτόματη ιχνηλασιμότητα αλλά και στην ελαχιστοποίηση της ανθρώπινης συμμετοχής κατά τη διαδικασία παραγωγής είναι δυνατή η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416.

Ελληνικός Γύρος A.E.

Παραγωγή σε σύγχρονες εγκαταστάσεις

Στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Γύρος» παράγονται καθημερινά 10 τόνοι γύρου, 50.000 σουβλάκια και 60.000 προϊόντα κιμά, με παράλληλη δυνατότητα φύλαξης 200 τόνων προϊόντων σε ψυγεία. Οι εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές και σύγχρονα υλικά που καθιστούν την παραγωγή μας ασφαλή. Τόσο η διαρκής ψύξη όλων των χώρων, όσο και τα συστήματα υγιεινής, απολύμανσης των μηχανών παραγωγής αλλά και ο αυτόματος έλεγχος διέλευσης του προσωπικού είναι μόνο μερικά από τα μέσα με τα οποία διασφαλίζεται η απόλυτη υγιεινή στην παραγωγική διαδικασία.

Ειδική επιστημονική ομάδα κτηνιάτρων, χημικών και τεχνολόγων τροφίμων αφιερώνει καθημερινά το έργο της στην βελτιστοποίηση της σύστασης και του τρόπου παρασκευής των προϊόντων, αλλά και στην εξασφάλιση των καλύτερων πρώτων υλών που προέρχονται αποκλειστικά από οίκους αναγνωρισμένους.

Ελληνικός Γύρος A.E.

Δραστηριοποίηση στο εξωτερικό

Η εταιρεία έχει συμμετάσχει από το 2005 σε πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό (ANUGA, SIAL, TEMA) και έχει καταφέρει να καταστήσει τα επώνυμα προϊόντα γνωστά στις αγορές της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ υπάρχει σχεδιασμός επέκτασης στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Αγγλία.

Ποικιλία προϊόντων

Ελληνικός Γύρος A.E.Τα προϊόντα που παράγονται στην εταιρεία «Ελληνικός Γύρος» είναι:

Γύρος από Χοιρινό κρέας ή κοτόπουλο, συνδυάζοντας θαυμάσια τρυφερό κρέας και υπέροχη γεύση με μεσογειακά μπαχαρικά από ρίγανη, πάπρικα και κρεμμύδι. Διατίθενται σε συσκευασίες 7 – 100 κιλά.

Σουβλάκι από μαλακό κρέας χοιρινού ή φιλέτο κοτόπουλο.

Μπιφτέκια με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές όπως Σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης, (παραδοσιακή συνταγή από την Βόρειο Ελλάδα), Μπιφτέκι Γεμιστό με Τυρί, Σεφταλιά, Μπιφτέκι Κεμπάπ με την παραδοσιακή συνταγή της Αθήνας από Κρέας Αρνιού, Μοσχάρι και λίγο Χοιρινό.

Εξαιρετικά Delicatessen αποτελούν και το Σουβλάκι Κοτομπέικον, Σουβλάκι Αρνί- Πιπεριά, Παντσετάκια Μαριναρισμένα.

Η συσκευασία όλων των προϊόντων εξασφαλίζει την άριστη συντήρηση τους κατά την μεταφορά και την διάρκεια ζωής τους. Οι γύροι συσκευάζονται σε πλαστική σακούλα κατάλληλη για τρόφιμα (Food Grade) και κατόπιν τοποθετούνται σε χάρτινα κιβώτια υψηλής αντοχής. Αντίστοιχα τα σουβλάκια και τα κρεατοσκευάσματα προστατεύονται επίσης από ειδική σακούλα ενώ ενδιάμεσα τοποθετούνται φύλλα από το ίδιο υλικό ώστε να είναι δυνατή η μερική εξαγωγή προϊόντων από το χαρτοκιβώτιο.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί ο καταναλωτής να βγάλει μόνο την ποσότητα που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει στην κουζίνα και να επαναποθηκεύσει τα υπόλοιπα κομμάτια χωρίς να τα αποψύξει.

Για την μεταφορά μεγάλων φορτίων τα κιβώτια παλλετοποιούνται και τυλίγονται με ειδική ταινία προστασίας (stretch film). Όλες οι συσκευασίες επισημαίνονται με ταμπέλες που αναφέρουν στοιχεία ταυτότητας και ημερομηνίας παραγωγής καθώς και με στοιχεία ιχνηλασιμότητας.

Info

Ελληνικός Γύρος Α.Ε.
Στ. Γονατά 40, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ. 0030 210 5785051, Fax. 0030 210 5785052
http://www.hellenicgyros.gr


Copyright NewLine all rights reserved - Powered by fractal.gr